Editor de continguts

angle-left Conclouen els actes per commemorar la inauguració de la torre de la Mare de Déu

La Junta Constructora de la Sagrada Família anunciava el gener del 2021 la represa de les obres, centrades en la finalització de la torre de la Mare de Déu prevista per a finals d’any.

 

El dia 8 de desembre del 2021, coincidint amb la Immaculada Concepció, es va inaugurar la torre de la Mare de Déu, amb l’acte central de l’eucaristia i la posterior benedicció i il·luminació de la torre i l’estel per primera vegada.

 

Per commemorar aquesta fita històrica, la Sagrada Família va organitzar al voltant de la inauguració una celebració participativa i popular per a la ciutadania. Un mes on van tenir lloc diferents activitats que van comptar amb la participació d'entitats públiques i privades.

 

La inauguració de la torre de la Mare de Déu va ser possible gràcies al suport econòmic dels patrocinadors, com són la Fundació Endesa, amb la seva aportació per desenvolupar el projecte d’il·luminació artística de la torre de la Mare de Déu, i GetYourGuide, la plataforma de venda d’entrades de productes turístics.

 

La Sagrada Família agraeix la rebuda d’aquesta fita i la seva celebració a la ciutadania, a les persones que ens han acompanyat en l’encesa digital, tant les d’aquí com les d’arreu del món i, molt especialment, als veïns i veïnes de Barcelona pel seu caliu.