Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família anuncia la represa de les obres i es marca l’objectiu de finalitzar la torre de la Mare de Déu l’any 2021

La Sagrada Família ha anunciat aquesta tarda, en roda de premsa, la reactivació de les obres del temple i la finalització de la torre de la Mare de Déu el 2021. En aquest sentit, les obres se centraran a finalitzar aquesta torre, la segona més alta del conjunt de la Basílica, de 138 metres d’alçària. Actualment, tots els nivells de la torre ja estan col·locats i només hi manquen els elements del terminal, de 25 metres, que estaran coronats per una estrella de dotze puntes il·luminada.

El president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Esteve Camps, ha assegurat que, malgrat el context actual «mantenim la il·lusió i el compromís» per seguir endavant amb el projecte. La Junta Constructora, al llarg de la seva història, «ha passat per moments molt complicats, però sempre, en major o menor mesura, va seguir fent realitat el projecte de Gaudí». I, per això, «aquesta vegada no serà una excepció», ha afirmat Esteve Camps.

Cal recordar que les jornades de Portes Obertes d’enguany es posaran en marxa els dies 18, 19 i 20 de setembre. Les 3.000 persones guanyadores de les entrades podran visitar el temple gratuïtament i descobrir de primera mà com serà l’estrella que coronarà la torre de la Mare de Déu.