Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família obrirà les portes el 4 de juliol i converteix la reobertura en un reconeixement a la ciutadania de Barcelona

La Sagrada Família reobrirà les portes el pròxim 4 de juliol i seguirà un procés d’obertura progressiu en diverses fases, el principal objectiu del qual és reconèixer i homenatjar els ciutadans de Barcelona, especialment aquells que han estat en primera línia de la lluita i prevenció contra els efectes de la COVID-19.

La primera fase d’obertura, anomenada «Fase Homenatge», permetrà visitar la Sagrada Família al personal sanitari dels principals hospitals de la ciutat, als agents dels diferents cossos que han vetllat per la seguretat a la ciutat, al personal d’entitats socials i ONG, i a les organitzacions empresarials i de comerciants. Aquesta fase es durà a terme els dies 4 i 5 de juliol i 11 i 12 de juliol.

Posteriorment, una segona fase denominada «Hora Barcelona» donarà als residents de la ciutat la possibilitat de gaudir de l’experiència de contemplar l’interior de la Sagrada Família de forma gratuïta, al seu ritme, amb un aforament més reduït i sense presència de turistes. La tercera fase obrirà les portes tant al turisme local com a l’internacional, però la seva data s’anunciarà una vegada es tinguin més dades sobre l’evolució de la desescalada, les possibilitats de desplaçament per l’Estat espanyol i les facilitats per viatjar a Barcelona des d’altres països.

A partir del dimarts, 16 de juny, es podran aconseguir les diferents entrades a través de la pàgina web.

Per a més informació i per consultar el calendari, podeu clicar aquí.