Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família participa en el Festival de la Infància amb un taller dedicat a les torres dels Evangelistes
Del 27 al 31 de desembre a la Fira de Barcelona

La Sagrada Família participa per segon any consecutiu en el Festival de la Infància, un esdeveniment nadalenc d’oci familiar que se celebra al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona del 27 al 31 de desembre. En aquesta ocasió, el taller «Estem construint les torres. Ens ajudes?» es dedicarà a les torres dels Evangelistes, inaugurades el novembre del 2023. En aquesta activitat s’explicarà l’estat actual i el procés de construcció de les torres centrals.

Els infants jugaran a ser constructors per un dia a través de la proposta pedagògica al voltant de les torres centrals i amb la construcció de cadascuna de les sis torres, representades amb peces que els nens i nenes hauran de muntar. També elaboraran una manualitat que consistirà en la rèplica de la torre de l’Evangelista que més els agradi i que es podran endur a casa.

Aquesta activitat està pensada per a nens i nenes a partir de 6 anys. La participació en el taller s’inclou en l’entrada del Festival de la Infància, que es pot adquirir a festivalinfancia.com.

El taller «Estem construint les torres. Ens ajudes?» forma part de la programació que ha preparat la Basílica per convidar la ciutadania a viure l’esperit de Nadal. Podeu consultar totes les activitats aquí.