Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família participa en la Setmana d’Arquitectura de Barcelona

Del 6 al 16 de maig se celebra a Barcelona la Setmana d’ArquitecturaEn el marc d’aquesta cita arquitectònica de la ciutat, la Sagrada Família participa en aquesta iniciativa amb visites comentades a l’espai anomenat hort, situat just darrere del gran pòrtic superior de la façana de la Passió.

Estan previstes per al dia 12 de maig un total de sis visites entre les 15 i les 17.30 h en grups reduïts de vuit persones. Per conèixer a fons el projecte, seran comentades per l’equip d’arquitectes de la Basílica.

Durant aquest esdeveniment, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe i en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ARQUIN-FAD, s’organitzen diferents activitats vinculades al món de l’arquitectura: conferències i trobades en línia, debats, visites a diferents espais de la ciutat, tallers, projeccions de cinema i documentals, lectures i música.

La visita
està organitzada per l’associació cultural 48h Open House Barcelona, que té com a objectiu promoure l'arquitectura com a component imprescindible de la cultura. En aquest cas, la Sagrada Família formarà part del projecte «Espais Ocults», en què cada dia es visitarà un espai ocult de la ciutat.

Les visites són obertes a tothom i les inscripcions comencen el dia 29 a les 12 h aquí.