Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família posa a disposició dels barcelonins i barcelonines 27.000 entrades HORA BARCELONA per als caps de setmana del mes d’octubre

La ciutadania de Barcelona que vulgui descobrir com ha canviat la Sagrada Família en els darrers anys té una nova oportunitat de poder-la visitar durant els caps de setmana del mes d’octubre. I és que la Junta Constructora manté la seva aposta per l’Hora Barcelona, un model de visites exclusiu per als barcelonins i barcelonines de forma gratuïta i sense turistes.

Així doncs, a partir de les 12 h de dilluns, 31 d’agost, es posen a disposició de la ciutadania de Barcelona fins a 27.000 entrades per visitar la Basílica durant els caps de setmana del mes d’octubre. Com en anteriors ocasions, la via per poder reservar entrades és a través del web de la Sagrada Família (sagradafamilia.org).

La gran acollida que ha tingut aquesta proposta queda confirmada pel fet que, en les dues convocatòries anteriors, les 61.000 entrades Hora Barcelona disponibles es van esgotar en menys de cinc hores.