Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família s’il·lumina de vermell en reconeixement de la tasca de Càritas durant la crisi sanitària per la COVID-19

La façana del Naixement de la Sagrada Família es va il·luminar ahir al vespre de color vermell en reconeixement de la tasca que està fent Càritas Diocesana de Barcelona des que es va iniciar la crisi sanitària per la COVID-19.

La iniciativa s’emmarca dins de l’anomenat Giving Tuesday Now, un dia que, igual que el conegut Dia d’Acció de Gràcies que se celebra a diversos països, està dedicat a reconèixer la generositat i les accions que es fan des de les entitats socials. En aquesta ocasió, la iniciativa ha volgut destacar la resposta de Càritas a l’emergència social que ha suposat la crisi sanitària causada per la COVID-19. De fet, des que aquesta es va iniciar, a Càritas Diocesana de Barcelona s’han triplicat les peticions de persones que s’han vist afectades per aquesta situació. El 80 % de les demandes d’atenció s’estan fent per cobrir necessitats bàsiques com són l’alimentació i les despeses derivades de la llar, com ara els lloguers o els subministraments bàsics.

Amb aquesta il·luminació, que va comptar amb la col·laboració de Servicios Audiovisuales Albadalejo, la Sagrada Família s’ha sumat a l’agraïment de Càritas a tot el seu personal, des de col·laboradors a socis i donants, que donen suport a l’organització i hi confien, així com als voluntaris que s’han implicat en l’atenció a les persones necessitades tot i la situació de confinament.