Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família sortejarà 30.000 entrades gratuïtes per celebrar les seves Portes Obertes

La Sagrada Família ultima la preparació de les seves Portes Obertes, unes jornades que enguany tindran lloc els dies 20, 21 i 23 de setembre, dins del marc de la festivitat de la Verge de la Mercè, patrona de Barcelona. Per celebrar aquestes jornades, la Basílica sortejarà 30.000 entrades per accedir al temple. Els guanyadors i guanyadores podran visitar-lo de manera gratuïta i, a més, podran conèixer l’evolució de les obres en els darrers mesos i descobrir algunes de les fites més importants del futur de la Basílica. En aquesta ocasió, els protagonistes seran els terminals de les torres dels Evangelistes, que està previst col·locar-los l’any 2021, amb els quals aquests cimboris arribaran fins als 135 metres d’alçària.

Tota la informació per poder participar en el sorteig es donarà a conèixer el pròxim 12 de setembre en aquest mateix lloc web, però ja es pot anticipar que caldrà inscriure’s prèviament. El període per fer-ho començarà el 12 de setembre a les 10 h i acabarà el 16 de setembre a les 10 h. Aquest dia es realitzarà el sorteig i es coneixeran els noms de les persones guanyadores. Cadascuna d’elles rebrà quatre entrades no nominals, de manera que les podran donar o regalar. La seva venda, però, queda totalment prohibida.

Els participants del sorteig podran triar entre dues franges horàries disponibles: o bé des de les 16 h fins a les 18 h, o bé des de les 18.15 h fins a les 20 h. L’hora concreta d’accés es determinarà en el sorteig, tot i que sempre estarà dins de la franja seleccionada.

Estigueu atents, doncs, el dia 12, i animeu-vos a formar part del somni de Gaudí!