Editor de continguts

angle-left Presentada a la Basílica l’agenda d’activitats de Catalonia Sacra del 2020

El claustre de la Mercè de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona ha acollit aquest matí l’acte de presentació de l’agenda d’activitats de Catalonia Sacra del 2020. Aquesta programació cultural vol realçar el patrimoni d’arrel religiosa i evidenciar la seva diversitat. Enguany està formada per una trentena llarga d’activitats proposades pels deu bisbats amb seu a Catalunya que se celebraran de març a novembre a 21 comarques de Catalunya i que inclouran visites guiades, itineraris per esglésies i conferències sobre obres mestres. Entre les activitats, s’inclou una visita a la sagristia de la Sagrada Família, prevista per al mes de juny.

L’acte de presentació de l’agenda ha estat presidit per Mons. Francesc Pardo, bisbe de Girona i president de Catalonia Sacra, i el president delegat de la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, Esteve Camps, l’ha obert donant la benvinguda als assistents.

La presentació de l’agenda ha finalitzat amb una visita a les cantories de la Sagrada Família, conduïda per l’arquitecte del temple Narcís Laguarda. Aquest espai està destinat als cors que habitualment acompanyen les litúrgies i no forma part del circuit visitable.