Editor de continguts

angle-left Publicat un nou número de la revista Temple

La revista de la Sagrada Família, Temple, ja té un nou número al carrer. Entre els continguts que inclou, destaca un especial sobre la celebració de la Setmana Santa al temple, en què es recorden els principals actes amb què es van viure aquestes dates a la Sagrada Família, com ara la il·luminació de la façana de la Passió, les celebracions litúrgiques o el taller familiar. 

Així mateix, la publicació inclou un article escrit per Antoni Caminal i Homar, expert en la producció de la pedra que s’utilitza al temple i en els controls de qualitat. En l’article s’aborden diferents qüestions del principal element arquitectònic del temple, com ara el treball que es fa amb la pedra des de l’extracció a la pedrera o la seva variada procedència. Aquest número també conté una entrevista al secretari del Patronat de la Sagrada Família, Jaume Solé i Janer, a través de la qual es descobreixen les tasques i responsabilitats d’aquest organisme. 

Cal recordar que, des de l’any passat, Temple compta amb un nou format, que s’ha ampliat respecte a l’habitual, noves seccions i un contingut més visual i proper, a la vegada que manté els pilars temàtics habituals, que han anat consolidant-se des del primer número, publicat el 1866. 

La revista es pot consultar a les biblioteques de Catalunya, on s’envia perquè el públic general hi tingui accés. També la reben els Amics de la Sagrada Família.