Editor de continguts

angle-left Resolució de la primera convocatòria del Fons d'Acció Social

Avui s’ha fet pública la resolució de la convocatòria 2023 d’ajuts vinculats al Fons d’Acció Social de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família. La dotació dels ajuts es podrà consultar a partir del dia 14 AQUÍ. Per a més detalls i l’acta del jurat  https://sagradafamilia.org/fons-accio-social.

Les entitats interessades podien presentar una sol·licitud entre el 18 de desembre del 2023 i el 31 de gener del 2024, i l’1 de febrer es va iniciar el procés d’avaluació dels projectes presentats. La valoració dels projectes ha anat a càrrec d’un jurat i un comitè tècnic, designat a aquest efecte, tenint en compte criteris qualitatius, tècnics i econòmics, segons s'estableix en les bases. Un total de 650 projectes s’han registrat en aquesta primera convocatòria, 276 dels quals eren elegibles.

El Fons d’Acció Social de la Sagrada Família neix amb la clara voluntat de servei a les persones i col·lectius més vulnerables de l’Arxidiòcesi de Barcelona. S’erigeix sobre tres pilars: el de comunitat, dirigit a les persones que la formen,; el d’equitat, perquè tots tinguem les mateixes oportunitats, i el de solidaritat, que és el valor humà que ens empeny a actuar per construir una societat millor; una societat més humana, més justa i més solidària.

Des de la Sagrada Família agraïm l’interès en aquesta primera convocatòria del Fons d’Acció Social.