Editor de continguts

angle-left S’obre la inscripció per al sorteig d’entrades gratuïtes amb motiu de les jornades de Portes Obertes

Avui a les 10 h s’enceta el període d’inscripció per participar en el sorteig de les 30.000 entrades gratuïtes que la Sagrada Família posa a disposició de la ciutadania amb motiu de les jornades de Portes Obertes, que tindran lloc els dies 20, 21 i 23 de setembre. Durant aquests tres dies, els afortunats i afortunades podran conèixer de primera mà l’evolució de les obres en els darrers mesos i descobrir les fites més importants del futur de la Basílica.

 

COM ACONSEGUIR LA TEVA ENTRADA
Tothom que vulgui aconseguir entrades podrà fer la seva inscripció fins al 16 de setembre a les 10 h. Aquest dia es farà el sorteig i es donaran a conèixer els noms de les persones guanyadores. Els afortunats i afortunades  rebran un correu electrònic amb quatre entrades no nominals durant els dies 17 i 18 de setembre. Les entrades es podran cedir o regalar a altres persones, però queda totalment prohibida la seva venda.

Els participants del sorteig hauran de triar entre dues franges horàries disponibles: de les 16 a les 18 h, o bé de les 18.15 a les 20 h. L’hora concreta d’accés es determinarà en el sorteig, tot i que sempre estarà dins de la franja seleccionada.

Per participar en el sorteig, feu clic aquí.

 

2019: DESCOBREIX ELS TERMINALS DE LES TORRES DELS EVANGELISTES
Com a novetat d’enguany, el visitant podrà veure com seran els terminals de les torres dels Evangelistes. Aquests cimboris centrals, actualment en construcció, s’enfilaran fins als 135 metres d’alçària i estaran rematats per unes escultures dels símbols amb què tradicionalment s’han representat Marc, Mateu, Joan i Lluc: un lleó, un àngel, una àguila i un bou.

Les escultures seran obra de Xavier Medina Campeny i està previst que es col·loquin l’any 2021. Remataran, així, aquestes quatre torres centrals. Això no obstant, durant les Portes Obertes, els guanyadors i guanyadores de les entrades ja podran veure com seran aquests terminals i les escultures que simbolitzaran els Evangelistes a escala 1:5, així com conèixer els detalls arquitectònics de la seva realització i la seva simbologia.  

Així mateix, el recorregut per l’interior del temple comptarà amb una exposició i un audiovisual sobre els terminals dels Evangelistes.