Editor de continguts

angle-left ‘El Suplement’ celebra el seu 35è aniversari a la Sagrada Família

El dissabte 11 de març, la Sagrada Família ha sigut l’espai que el programa El Suplement ha escollit per celebrar el seu 35è aniversari. En aquesta edició tan especial, el Sr. Esteve Camps ha explicat als oients de Catalunya Ràdio els tres esdeveniments de caràcter més internacional que viurà la Sagrada Família en els propers mesos: el concert de l’Orfeón Donostiarra, emmarcat en la programació de Setmana Santa; el concert de la Berliner Philarmoniker Orchestra, el dilluns 1 de maig a les 11 h, i la prèvia del diumenge 30 d’abril a la tarda. A més, ha explicat, el 13 de juny s’inaugurarà a Tòquio una exposició sobre Gaudí i la Sagrada Família, gràcies a NHK, la corporació de radiodifusió japonesa, i el Museu Nacional d’Art Modern de Tòquio.

També s’ha dedicat una estona a conversar sobre la història de la Sagrada Família i la figura d’Antoni Gaudí amb el Sr. Jordi Faulí, l’arquitecte director de la Junta Constructora de la Sagrada Família.

D’altra banda, en aquesta edició en directe també s’ha comptat amb les actuacions de Roger Mas i d’Andrea Motis, entre d’altres.

Es pot recuperar l’emissió en Aquí.