Editor de continguts

angle-left 25.000 persones han gaudit de la il·luminació de la façana de la Passió

25.000 persones han vist enguany la il·luminació de la façana de la Passió que la Sagrada Família ha ofert els dies 15, 16 i 17 amb motiu de la Setmana Santa. Els assistents van poder gaudir de la il·luminació d’aquesta façana, que va estar acompanyada d’una locució musicada amb text del bisbe auxiliar de Barcelona, Mn. Antoni Vadell. Cada dia es van oferir dues sessions. 

A la façana de la Passió, la protagonista del temps litúrgic de la Setmana Santa, Gaudí va voler expressar les últimes hores de la vida de Jesús, que l’escultor Josep Maria Subirachs va plasmar en dotze grups escultòrics. La il·luminació de la façana ha permès rememorar aquestes escenes en què es relata la passió i la mort de Jesucrist.

En el marc de la celebració de la Setmana Santa a la Sagrada Família, aquestes sessions se sumen a altres activitats que la Basílica ha anat oferint, com ara el concert del passat dia 6, la missa del Diumenge de Rams del passat dia 14, o el taller familiar, en què nens i nenes decoren un ou de Pasqua.