Editor de continguts

angle-left Acte de cloenda del projecte d’Art Integrat que impulsa la Sagrada Família

L’àrea de Cultura i Acció Socioeducativa de la Sagrada Família va impulsar l’octubre del 2023 una prova pilot per implementar a la Basílica un projecte d’Art Integrat, que s’ha dut a terme durant el curs 2023-2024.

Es tracta d’una col·laboració de la Basílica amb diferents escoles del barri basada en l’acompanyament i assessorament als mestres durant el desenvolupament de projectes artístics que integrin diferents àrees del saber. Tots ells han girat al voltant de la figura d’Antoni Gaudí i la seva obra.

Aquest dimecres, 20 de març, es va celebrar l’acte de cloenda. La benvinguda va anar a càrrec del Sr. Esteve Camps, President Delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, acompanyat per la Sra. Marta Otzet, directora de Cultura i Acció Socioeducativa de la Sagrada Família.

En aquesta trobada, les escoles participants van poder presentar els seus projectes i intercanviar les seves experiències. Hi van assistir docents de l’Escola La Sedeta, l’Escola Tabor, l’Escola Claret i l’Escola Vedruna Immaculada, escoles d’educació infantil i primària del barri de la Sagrada Família.

La Universitat Ramon Llull de la Fundació Blanquerna, representada pel Dr. Àngel Jesús Navarro i la Dra. Anna Maria de Monserrat, ha tingut un paper rellevant en el desenvolupament i en l’avaluació de tot el projecte pilot.

En acabar, tots els assistents van poder fer una visita guiada per diversos racons emblemàtics del temple.  

L’oferta educativa de la Sagrada Família

Des del 2013, el temple ofereix un programa educatiu amb l’objectiu de promoure els valors que representa la Basílica i donar a conèixer la figura i l’obra d’Antoni Gaudí.  

Es pot consultar més informació sobre el projecte educatiu de la Sagrada Família aquí.