Editor de continguts

angle-left Directors de les escoles jesuïtes visiten la Sagrada Família

Aquest dijous, 20 de juliol, la Sagrada Família ha rebut diversos representants de les escoles jesuïtes. Després d’una visita guiada, la Sra. Marta Otzet, directora de Cultura i Acció Socioeducativa, ha presentat el projecte pedagògic i les novetats que s’estan preparant per al curs vinent.

L’oferta educativa de la Sagrada Família continua creixent

Aquest curs escolar s’ha mantingut el creixement de les visites educatives, ja recuperades després del període d’aturada pandèmica. La Sagrada Família ha rebut un total de 118.698 alumnes en les 4.643 visites educatives, la majoria estudiants d’educació secundària. Mentre que 24.879 alumnes procedien de centres educatius de Catalunya, també hi ha hagut visitants internacionals de França, els Estats Units, Itàlia, el Regne Unit i Alemanya.

Des del 2013, el temple ofereix un programa educatiu amb l’objectiu de promoure els valors que representa la Basílica i donar a conèixer la figura i l’obra d’Antoni Gaudí. Durant el curs, es treballa en col·laboració amb mestres, centres educatius i institucions culturals per desenvolupar projectes que tenen a veure amb l’art i la tecnologia, i també se’ls convida a participar en activitats relacionades amb la Basílica com ara el concurs amb escoles de Catalunya amb motiu de la inauguració de les torres dels Evangelistes.

Es pot consultar més informació sobre el projecte educatiu de la Sagrada Família aquí.