Editor de continguts

angle-left Docents especialistes en religió visiten la Sagrada Família

Aquest dimarts, 28 de novembre, la Sagrada Família va rebre un grup de professors i professores de religió d’escoles públiques, coordinats pel Secretariat diocesà d'Educació Catòlica de l'Arxidiòcesi de Barcelona.

En aquesta trobada, la Sra. Marta Otzet, directora de Cultura i Acció Socioeducativa, va presentar-los el programa educatiu que impulsa la Sagrada Família i va posar l’accent en la varietat de visites que s’ofereixen a les escoles i en la interdisciplinarietat del temple d’Antoni Gaudí, que permet que la Sagrada Família es pugui explicar des de diferents vessants.

Va ser també una oportunitat per explicar-los els projectes innovadors que s’estan treballant amb les escoles, com ara el taller tecnològic, els concursos o el projecte per a escoles de primària d’Art Integrat.

En acabar, el Sr. Jaume Serrallonga, arquitecte i tècnic educatiu, els va fer una visita guiada per la façana del Naixement, l’interior de les naus i la façana de la Passió fora de l’horari habitual, la qual cosa va permetre un diàleg excepcional enmig d’un temple en silenci.

L’oferta educativa de la Sagrada Família

Des del 2013, el temple ofereix un programa educatiu amb l’objectiu de promoure els valors que representa la Basílica i donar a conèixer la figura i l’obra d’Antoni Gaudí. Durant el curs, es treballa en col·laboració amb mestres, centres educatius i institucions culturals per desenvolupar projectes que tenen a veure amb l’art i la tecnologia, i també se’ls convida a participar en activitats relacionades amb la Basílica. Es pot consultar més informació sobre el projecte educatiu de la Sagrada Família aquí.