Editor de continguts

angle-left Es lliuren els premis Gaudí a treballs de recerca i a projectes de cicles formatius de grau superior a la Basílica

El dia 12 de juny a les 18 h es va dur a terme l’acte de lliurament de la segona edició dels premis Gaudí a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior sobre el fet religiós.

Els premis estan organitzats per l’Ateneu Universitari Sant Pacià de Barcelona i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), amb el suport de Castellnou Edicions, i estan oberts a tots els centres educatius amb seu a Catalunya.

El primer premi va ser per a Gemma Magre Ramírez, alumna de l’Institut Jaume Huguet, de Valls, amb un treball titulat «L’ermita dels sants metges de Sarral. Simbologia i abast social». El segon premi es va atorgar al treball titulat «Els rastres de la comunitat jueva a Mallorca i a Tarragona», elaborat per Anna Pallejà Franquet del Col·legi Lestonnac de Tarragona. Per últim, el tercer premi es va entregar a Marc Tarrida Boliart, alumne del Col·legi Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, Barcelona, pel seu treball «Diversitat de creences i religions. El diàleg interreligiós, el camí a la convivència».

L'acte es va dur a terme al claustre de la Mercè de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, i va comptar amb l'assistència dels guanyadors i els seus acompanyants, així com representants de l'AUSP, la FECC i Castellnou Edicions.