Editor de continguts

angle-left L’exposició itinerant sobre Gaudí i la Sagrada Família s’ha traslladat ara a Burgos
La mostra podrà visitar-se a la catedral de la ciutat castellanolleonesa fins al 2 de juny

Després de passar per l’Alma Mater Museum (Saragossa), el Palacio de Gaudí (Astorga) i la seu del Seminari Major de Santiago de Compostel·la (Galícia), l’exposició itinerant de la Basílica s’ha traslladat ara a la Catedral de Burgos. La mostra es presenta sota el nom «Gaudí i la Sagrada Família a la Catedral de Burgos. Una experiència interior» i va quedar inaugurada ahir a la ciutat castellanolleonesa.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del Cardenal i Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, i amb una delegació de la Fundació Junta Constructora, encapçalada pel president delegat, Esteve Camps. També van assistir-hi el director general de la Fundación Caja de Burgos, Rafael Barbero, i el director d’Institucions de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries, Alberto Navarro.

A Burgos, la mostra podrà visitar-se fins al 2 de juny. Fins ara, ja són 30.000 les persones que han pogut veure aquesta exposició, que ofereix la possibilitat d’apropar-se d’una manera vivencial, visual i atractiva al temple i a la figura del genial arquitecte. La mostra permet fer un recorregut per la Basílica en el qual es ressalten la simbologia i les fonts d’inspiració de l’arquitecte, i dona una visió general de la seva obra i de les aportacions que va fer al món de l’arquitectura.