Editor de continguts

angle-left La Banda Municipal de Barcelona ha actuat per primera vegada a la Basílica

El dissabte 4 de novembre, la Basílica s’ha omplert de la música de la Banda Municipal de Barcelona, que ha actuat per primera vegada a la Sagrada Família. Aquest concert ha donat el tret de sortida a tota la programació d’actes que s’han organitzat per celebrar la finalització del conjunt de les torres dels Evangelistes. 

Sota la batuta del seu director titular, José Rafael Pascual-Vilaplana, el concert «Entre el cel i la terra» ha ofert un repertori pensat per a l’ocasió que rendia homenatge a la simbiosi entre la natura, la fe i l’art que representa la Sagrada Família. 

«Entre el cel i la terra» ha sigut un cant d’homenatge a la intenció de Gaudí amb la seva arquitectura. Amb peces com The Bells of Sagrada Familia del japonès Satoshi Yagisawa, una al·legoria sonora a la concepció de Gaudí mitjançant els pentagrames; O magnum mysterium, de Morten Lauridsen, dedicada a la façana del Naixement, i Requiem, de David Maslanka, per a la façana de la Passió. També han interpretat Chorale And Alleluia, de Howard Hanson, pensada per a la façana de la Glòria, i han continuat amb les peces Cathedrals, de Kathryn Salfelder, i Echoes of San Marco, de Johan De Meij, per acabar amb «El Cant dels Ocells» de la suite Vuit cançons populars catalanes, de Miguel Asins Arbó. 

La Sagrada Família va convidar la ciutadania a gaudir d’aquest concert amb el sorteig de 640 entrades, i en total s’hi van inscriure 42.798 persones a través del formulari disponible a la pàgina web i les xarxes socials de la Sagrada Família. 

Per a més informació sobre els actes, es pot consultar l’enllaç següent: https://sagradafamilia.org/torres-evangelistes