Editor de continguts

angle-left La Basílica va acollir la missa d’ordenació episcopal de Mons. Javier Vilanova Pellisa com a bisbe auxiliar de Barcelona

Diumenge passat, 20 de desembre, Mons. Javier Vilanova va ser ordenat bisbe de la seu titular d’Empúries i nou bisbe auxiliar de l’Arxidiòcesi de Barcelona en una cerimònia presidida pel Cardenal Arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella i Omella, i concelebrada pel cardenal Dr. Lluís Martínez Sistach, el nunci apostòlic Mons. Bernardito Auza, els bisbes auxiliars de Barcelona Mons. Sergi Gordo, Mons. Antoni Vadell i Javier Vilanova; Mons. Enrique Benavent, bisbe de Tortosa; Mons. Romà Casanova, bisbe de Vic; Mons. Joan Planellas i Barnosell, Mons. Enric Vives i Sicília, Mons. Salvador Cristau Coll, Mons. Xavier Novell, Mons. Franscesc Pardo Artigas, Mons. Arturo Ros, Mons. Josep Maria Soler Canals, i l’abat de Montserrat, el pare Josep Maria Soler.

L’acte es va realitzar amb totes les mesures de seguretat i van acompanyar l’ordenació autoritats de Catalunya, Tortosa, familiars del nou bisbe i fidels, amb un límit d’aforament de 500 persones.