Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família anuncia la creació d’un Fons d’Acció Social

La Sagrada Família ha presentat en la roda de premsa els pròxims passos en la construcció i els nous projectes que s’impulsen.

El director general de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Xavier Martínez, ha anunciat en la seva intervenció la creació d’un Fons d’Acció Social, una iniciativa impulsada pel Patronat de la Junta Constructora de la Sagrada Família que neix amb la voluntat de servei a les persones i als col·lectius més vulnerables, per contribuir a fer una societat més comunitària, més equitativa i més solidària.

Sota el lema «Per la construcció d’una societat millor», el Fons d’Acció Social de la Sagrada Família té com a finalitat impulsar i cofinançar iniciatives i projectes socials promoguts per entitats sense ànim de lucre que actuïn en l’àmbit de l’Arxidiòcesi de Barcelona, i que vagin adreçats a cobrir les necessitats i demandes socials actuals.

La primera convocatòria, corresponent a l’any 2023, s’iniciarà el proper 18 de desembre i comptarà amb una dotació de 2,3 milions d’euros. Les bases d’aquesta convocatòria es publicaran durant els propers dies a la pàgina web de la Sagrada Família.

El Fons d’Acció Social connecta amb l’acta fundacional del Temple que anuncia que aquesta ha de ser una obra que «exalci la fe i on la caritat sigui present». El 1883, quan Antoni Gaudí va assumir el projecte de la Sagrada Família, va donar continuïtat a la intenció fundacional del Temple, amb el qual va demostrar sempre una gran sensibilitat cap a les persones. L’objectiu d’aquesta iniciativa és construir una societat més justa, més humana i més solidària; en definitiva, una societat millor. 

Més informació: sagradafamilia.org/fons-accio-social