Editor de continguts

angle-left S’anuncien les persones guanyadores de les entrades per al concert de la Banda Municipal de Barcelona

Ahir es va realitzar el sorteig de 320 entrades dobles per al concert de la Banda Municipal de Barcelona, en què van participar un total de 42.798 persones.

Amb la voluntat de compartir amb la ciutadania de Barcelona i del món la finalització del conjunt de les quatre torres dels Evangelistes, s’ha organitzat una programació d’actes que tindran lloc durant el mes de novembre.

El dissabte 4 de novembre a les 11 h, la Banda Municipal de Barcelona omplirà de música la Basílica en el seu primer concert a la Sagrada Família. Les persones interessades a assistir-hi podien inscriure’s per participar en el sorteig a través d’un formulari disponible a la pàgina web de la Sagrada Família i les seves xarxes socials fins al 26 d’octubre a les 21 h.

Sota la batuta del seu director titular, José Rafael Pascual-Vilaplana, el concert «Entre el cel i la terra» oferirà un repertori pensat per a l’ocasió que rendirà homenatge a la simbiosi entre la natura, la fe i l’art que representa la Sagrada Família.

El concert inclourà peces com The Bells of Sagrada Familia del japonès Satoshi Yagisawa, una al·legoria sonora a la concepció de Gaudí mitjançant els pentagrames; O magnum mysterium, de Morten Lauridsen, que dedicaran a la façana del Naixement, i Requiem de David Maslanka per a la façana de la Passió. «Entre el cel i la terra» serà un cant d’homenatge a la intenció de Gaudí amb la seva arquitectura.

Consulta la llista de les persones guanyadores de les entrades AQUÍ.

Per a més informació sobre els actes es pot consultar l’enllaç següent: https://sagradafamilia.org/torres-evangelistes