Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família celebra el Concert de Nadal amb un repertori de nadales d’arreu del món

La Basílica s’ha omplert de música i esperit nadalenc amb el seu tradicional Concert de Nadal. El concert, dirigit pel mestre Xavier Puig i interpretat per l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Bruckner Barcelona, ha consistit en un programa de nadales d’arreu del món estructurat en tres suites: una amb nadales d’Europa occidental, una altra de nadales de l’est d’Europa, i la darrera amb les nadales més conegudes popularment.

Durant el concert hem estrenat una peça d'encàrrec del compositor català Xavier Pagès-Corella, amb lletra de Joan Duran, sota el títol "A les mans d'aquest infant". Una obra de caràcter instrumental i coral que s'ha estrenat a la Basílica de la Sagrada Família per primera vegada.
Com cada any, la Sagrada Família va posar a disposició de la ciutadania 500 entrades dobles que es van sortejar entre totes les persones inscrites.
En acabar el Concert de Nadal, la Sagrada Família ha il·luminat per primer cop els terminals de les torres dels Evangelistes Lluc i Marc,  i s’ha commemorat així la finalització de la seva construcció. 
El Concert de Nadal forma part de la programació que ha preparat la Basílica per convidar la ciutadania a viure l’esperit de Nadal i preparar la celebració de l’arribada de Jesús. Podeu consultar totes les activitats aquí.