Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família continua treballant per l’accessibilitat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Sordceguesa, la Basílica de la Sagrada Família, amb la col·laboració de la Fundació ONCE, ha organitzat una visita guiada per a aquest col·lectiu amb la voluntat d’obrir les portes de la Basílica a totes les persones i oferir l’experiència de la descoberta del temple amb igualtat d’oportunitats.

La visita ha començat al claustre de Montserrat, on han pogut descobrir el temple i les seves singulars geometries i formes gràcies a diverses peces tàctils de guix, pedra i altres materials amb relleu que permeten una major comprensió del projecte. El recorregut ha continuat a la façana del Naixement, on han pogut tocar les portes de bronze, les tortugues i la reixa de la columna central. A continuació, han descobert la nau, on han pogut tocar la maqueta de la planta general del temple, i, finalment, han acabat la visita a la façana de la Passió, on han pogut palpar les lletres de les portes dels Evangelis i la base de l’escultura de la flagel·lació.

Des del programa de Cultura i Acció Socioeducativa ja s’han desenvolupat en altres ocasions accions significatives de col·laboració amb la Fundació ONCE i, per tant, la Basílica disposa de material adaptat per a aquest col·lectiu.