Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família convida la ciutadania a la preestrena del concert de la Filharmònica de Viena a la Basílica

 

La Sagrada Família convidarà la ciutadania a assistir a la preestrena del concert especial d’Anton Bruckner interpretat per la Filharmònica de Viena. Ho farà a través d’un sorteig a les seves xarxes socials que comença avui, 2 de setembre, fins al 8 de setembre a les 10 h. La preestrena tindrà lloc el 17 de setembre a la Basílica a les 17:30 h, un dia abans del concert.

 

Participa en el sorteig aquí

 

L’Orquestra Filharmònica de Viena (VPO) està duent a terme un cicle de concerts en què s’interpretaran les simfonies completes d’Anton Bruckner a diverses catedrals i als principals temples de tot Europa, en el marc d’un projecte que es desenvolupa entre els anys 2018 i 2024, promogut per la Fondazione Pro Musica e Arte Sacra. En aquest sentit, el Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i membre de la Junta Constructora de la Sagrada Família, va destacar que «escoltar la Filharmònica de Viena a la Sagrada Família serà una experiència única plena d’esperança».

 

El concert a la Basílica, el tercer d’aquest cicle produït per RTVE per a la UER, consistirà en la Simfonia núm. 4, «Romàntica» d'Anton Bruckner sota la batuta del mestre Christian Thielemann. Es completarà amb una peça musical sacra especialment encarregada per la Filharmònica al compositor canadenc Samy Moussa.