Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família incorpora una segona missa internacional al seu calendari litúrgic

El primer cap de setmana d’octubre començarà a celebrar-se una segona missa internacional a la nau central de la Basílica de la Sagrada Família. Concretament, aquest ofici religiós tindrà lloc els dissabtes i vigílies de festa de precepte, a les 20 h. D’aquesta manera, la primera missa internacional vespertina se celebrarà al temple el 5 d’octubre.

Des de fa dos anys, la Basílica acull una missa internacional els diumenges a les 9 del matí. Tanmateix, aquesta celebració es veu desbordada per l’afluència de pelegrins, que fa insuficient la capacitat d’aforament del temple, raó per la qual s’ha decidit afegir una segona missa internacional.

Com a la celebració matinal, la nova celebració vespertina es farà en diversos idiomes (llatí, català, castellà, anglès, italià i francès) per fer més comprensible la missa a les persones assistents. Els cants d’aquesta missa aniran també a càrrec del Cor Francesc Valls, dirigit per Pere-Lluís Biosca, i l’organista serà el titular de la Basílica, Juan de la Rubia.

L’entrada a les dues misses és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. En el cas dels grups que hi vulguin assistir, cal emplenar el formulari que es troba a l’apartat dedicat al culte del lloc web de la Sagrada Família.