Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família instal·la una nova grua que arribarà als 200 metres

Després de culminar el conjunt de les torres dels Evangelistes el passat mes de novembre, només falta la torre de Jesucrist per finalitzar el conjunt de les torres centrals. Es tracta de la més alta del temple, arribarà als 172,50 metres, i estarà coronada per una creu de quatre braços que farà 17 metres d’alçària i 13,50 metres d’amplada.

Per a la Junta Constructora de la Sagrada Família, és imprescindible operar amb una màxima exigència en la seguretat, l’eficiència i la funcionalitat, tant per als treballadors com per als visitants de la Basílica. És per això que fa unes setmanes es va instal·lar una nova grua que compleix aquestes necessitats i, a més, marca l’inici de l’etapa de la finalització de la Basílica.

La base que ha de donar suport al pal central de la grua se situa a les cobertes de la nau central, a 54 metres, i la part més alta de la ploma arribarà als 203 metres d’altura. La instal·lació d’aquesta grua (que reemplaça la grua principal, que es trobava darrere de la torre de la Mare de Déu) permetrà assolir noves fites, com finalitzar la torre de Jesucrist i connectar-la amb la torre de la Mare de Déu, la façana de la Glòria i les cobertes de la nau central.

Us expliquem el procés d'instal·lació aquí