Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família obre les portes per la Mercè

Avui comencen les Jornades de Portes Obertes a la Sagrada Família que, com cada any, se celebren en el context de les festes de la Mercè, i permeten ensenyar a la ciutadania allò que no es veu i mostrar l’estat actual de les obres. 

En aquesta ocasió, 15.000 ciutadans i ciutadanes podran visitar gratuïtament la Basílica, veure in situ les escultures del tetramorf que coronaran la torre de Joan i la torre de Mateu (les dues torres que culminaran el conjunt de les quatre torres dels Evangelistes).   

 Com a novetat d’enguany, també podran descobrir espais no visitables, com ara l’Hort del Cimaci, les cobertes i l’interior de la torre de la Mare de Déu, per mitjà de l’experiència de realitat augmentada que oferirà l’aplicació oficial de la Sagrada Família i que s’estrenarà per a l’ocasió.  

Tal com es va anunciar en roda de premsa, el 12 de novembre se celebrarà la missa de benedicció, i durant tot el mes es preveu una programació d’actes culturals per celebrar la finalització del conjunt de les torres dels Evangelistes amb la ciutadania.