Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família s’il·lumina de blau i porpra amb motiu del mes europeu de conscienciació de la malaltia de Huntington

El dia 5 de maig, de 21 h a mitjanit, la façana del Naixement de la Sagrada Família es va il·luminar de blau i porpra per adherir-se a la campanya internacional «Light it up for Huntington’s Disease», impulsada en el marc del mes europeu de conscienciació sobre aquesta afecció.

Coincidint amb la celebració dels 25 anys de l’Associació Catalana de Malalts de Huntington, aquesta iniciativa té per objectiu visibilitzar la malaltia i totes aquelles famílies que han rebut suport d’aquesta associació i que conviuen amb aquesta malaltia neurodegenerativa i minoritària que no té cura.

La Sagrada Família s’il·lumina tres cops l’any per diferents causes solidàries. Enguany també s’il·luminarà el proper 8 de maig amb motiu del Dia Mundial de la Creu Roja i el dia 2 de juny amb motiu del Dia Internacional de la Miastènia.

A banda de les il·luminacions, com cada any, la Sagrada Família també va participar el passat mes de març en l’Hora del Planeta, amb l’apagada total de la façana del Naixement.