Editor de continguts

angle-left Més de 1.500 persones van gaudir ahir del concert de Setmana Santa

La Sagrada Família va oferir ahir el seu tradicional concert que ens apropa a la Setmana Santa, del qual van gaudir més de 1.500 assistents. En aquesta ocasió, va actuar l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, formació fundada el 2006, que va interpretar Rèquiem i motets de Maurice Duruflé. Ho va fer sota la direcció de Pere Lluís Biosca i va estar acompanyada del Cor Francesc Valls i de l’organista Juan de la Rubia

Entre el públic que va gaudir d’aquest concert, es trobaven els guanyadors de les 300 entrades dobles que la Basílica va sortejar entre la ciutadania a través de les xarxes socials. 

El concert s’emmarca dins d’una programació especial d’actes i celebracions litúrgiques per Setmana Santa que continuaran diumenge dia 14 a les 12 h, amb la celebració de la missa de Rams, que es podrà seguir en directe aquí. Per assistir-hi, cal presentar una invitació, que es pot recollir a la parròquia de la Sagrada Família (c/ de Sardenya, 218, accés cripta) entre el 8 i el 12 d’abril en horari de 9 a 13.30 h i de 17 a 20 h. Les invitacions es distribuiran fins que s’exhaureixin.

En aquest enllaç podeu consultar tota la programació de Setmana Santa a la Sagrada Família.