Editor de continguts

angle-left Primer cap de setmana de celebracions populars per la inauguració de la torre de la Mare de Déu

Les activitats entorn de la Basílica s’allargaran fins al 4 de gener perquè tothom pugui gaudir d’aquesta fita històrica i celebrar-la.
Els actes entorn de la Basílica s’han organitzat amb el suport i l'organització de la coordinadora d'entitats del barri i dels eixos comercials Sagrada Família, Gaudí Shopping i Encants Nous, i són possibles gràcies a la inestimable col·laboració d’altres entitats públiques i privades i, molt especialment, gràcies al nostre barri, amb qui celebrem aquesta gran fita de la ciutat.

Dissabte, 11 de desembre, a partir de les 10.30 h, hi va haver una cercavila organitzada per la Colla de Gegants de la Sagrada Família, amb la participació d'altres colles de Catalunya i a les 11 h jocs infantils a la plaça de la Sagrada Família amb la Companyia de Jocs l'Anònima i, a les 17 h, va tenir lloc una exhibició de danses populars bolivianes a càrrec de l'Asociación Folklórica, Artística y Cultural 100% Salay Barcelona.
L'endemà, diumenge, van continuar les activitats amb jocs infantils a partir de les 11 h, l'exhibició castellera de la colla de Castellers de la Sagrada Família a partir de les 12 h i danses populars a càrrec de l'Esbart Gaudí i l'Esbart Ciutat Comtal.

El dissabte 18 de desembre hi haurà una actuació dels Falcons de Barcelona a les 12 h, una galejada trabucaire amb representants de les diverses colles de Catalunya a les 17.30 h i un espectacle de foc estàtic a càrrec dels Bestialots Espurnats i Farfolla de la Sagrada Família a les 18 h.

El dimarts 21 hi haurà un concert de nadales amb corals infantils a la façana del Naixement, amb la col·laboració de l’Escola de Música de l’Eixample, el Cor Kodály de l'Escola IPSI i l'escolania de la parròquia de la Sagrada Família.


Els actes de l’exterior de la Basílica són d’accés lliure.

Es poden consultar les activitats AQUÍ