Editor de continguts

angle-left Publicat un nou número de la revista ‘Temple’

Ja ha sortit el número de la revista de la Sagrada Família, Temple, corresponent al tercer trimestre d’aquest any. Entre els continguts que inclou, destaca el reportatge sobre els terminals de les torres dels Evangelistes escrit pels arquitectes que els han definit, Mauricio Cortés, Narcís Laguarda i Miquel Àngel Díaz. En ell es donen a conèixer tots els detalls d’aquesta part de les torres en què l’arquitectura es combina amb l’escultura i la simbologia. Aquests terminals van ser els protagonistes de les jornades de Portes Obertes del temple, de les quals Temple també es fa ressò. Així mateix, aquest número de la revista de la Basílica inclou una entrevista a l’arquitecte tècnic Antoni Caminal, que ha treballat al temple durant tres dècades i que s’ha jubilat recentment.

Cal recordar que, des de l’any passat, Temple compta amb un nou format, que s’ha ampliat respecte a l’habitual, noves seccions i un contingut més visual i proper, a la vegada que manté els pilars temàtics habituals, que han anat consolidant-se des del primer número, publicat el 1866.

La revista es pot consultar a les biblioteques de Catalunya, on s’envia perquè el públic general hi tingui accés. També la reben els Amics de la Sagrada Família.