Editor de continguts

angle-left S’obren les inscripcions per participar en el taller familiar de Nadal

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per poder participar en el taller de Nadal pensat per a famílies amb nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. Aquesta activitat permetrà que els més petits de la casa, acompanyats per un màxim de dos adults, puguin viure l’esperit de Nadal a la Basílica. El taller se celebrarà els dissabtes i diumenges entre el 30 de novembre i el 5 de gener. També hi haurà sessions els dies 6, 30 i 31 de desembre, i els dies 2 i 3 de gener.

El taller inclou una visita centrada de manera especial en la façana del Naixement, on Gaudí va recollir el moment de la vinguda al món de Jesús. Els més petits, i també els adults, podran conèixer millor, així, l’única façana que va començar Gaudí. Posteriorment, i ja a l’interior del temple, participaran en una activitat de descoberta que els aproparà a l’esperit de Nadal i, per últim, participaran en un taller de manualitats. Aquest any, elaboraran una estrella que podrà formar part de la decoració del seu arbre de Nadal.

Els dissabtes, així com els dies 6, 30 i 31 de desembre, i  2 i 3 de gener, el taller se celebra en dos horaris: a les 10 h i a les 12 h. Els diumenges els tallers tindran lloc a les 10.30 h i a les 12.30 h. La inscripció té un cost de 6,50 euros per persona i cada infant ha de venir acompanyat per un o dos adults. La reserva prèvia és imprescindible i ha de fer-se escrivint un correu electrònic a taller@ext.sagradafamilia.org.