Editor de continguts

angle-left Celebració litúrgica i concert per la pau a la Sagrada Família

El proper dia 21 de setembre, Dia Internacional de la Pau, i coincidint també amb la celebració del diumenge 25 de setembre, la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat, la Delegació de Pastoral Social convoca una celebració litúrgica i, tot seguit, un concert per la pau.

La celebració litúrgica tindrà lloc a l’interior de la Basílica, a les 19 h i estarà presidida pel monsenyor Javier Vilanova, bisbe auxiliar de Barcelona.

En acabar tindrà lloc un concert per la pau per part de diverses corals, formades per refugiats ucraïnesos, d’una banda, i per ucraïnesos de la comunitat catòlica ucraïnesa de Barcelona, de l’altra.

Les diverses corals convocades són: la coral del cor de refugiats de Pineda de Mar, «Som d’Ucraïna amb amor», el cor «Oranta» de la parròquia grecocatòlica ucraïnesa de Barcelona, el cor de joves «Fills de la Mare de Déu» de l’Església de la Mare de Déu del Perpetu Auxili de Barcelona, la coral de la comunitat ucraïnesa de la parròquia de Sant Josep, Santa Mònica i Sant Josafat de la Rambla i la coral de la comunitat de l’Església de Nostra Senyora del Perpetu Auxili.

Les corals, integrades per adults, joves i infants, cantaran des de les escalinates de la façana del Naixement, amb un repertori pensat per promoure i defensar la pau de tots els pobles. Entre les diferents cançons hi haurà també l’Himne de l’Alegria de Beethoven.

Per a la celebració litúrgica, és imprescindible tenir entrada per accedir a la Basílica. Per participar-hi cal inscriure-s'hi prèviament i de forma gratuïta escrivint un correu a psocial@arqbcn.cat o trucant al telèfon 933 176 397. Acte retransmès en streaming aquí

El concert serà obert a tothom al carrer de la Marina, davant de la façana del Naixement.