COVID-19

La Sagrada Família està en contacte permanent amb el Ministeri de Sanitat i aplica tota la normativa sanitària i d’higiene que aquest organisme estableix.

La compra de l'entrada per accedir al recinte suposa l'acceptació per part del comprador de la normativa vigent de les autoritats sanitàries per a la visita a museus i establiments públics.

A continuació, es detallen les obligacions i recomanacions mínimes, que podrien estar subjectes a canvis i/o a actualitzacions:

 • Serà obligatori l’ús de mascareta, a càrrec del visitant.
 • Serà obligatori mantenir la distància de seguretat entre persones.
 • Es posaran a disposició del visitant dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la visita. Es recomana utilitzar-los abans i després de passar el control de seguretat.
 • Es recomana als visitants no portar bosses o motxilles per tal d'agilitzar l'accés.

Entrades i visites

Consulta les visites disponibles aquí.

Pots consultar els avantatges actuals aquí.

Al web oficial de la Sagrada Família trobaràs totes les tipologies d’entrades sense comissió ni despeses de gestió. La Sagrada Família no es responsabilitza dels costos afegits de compres realitzades a través de llocs web no oficials.

Pots imprimir la teva entrada o la pots ensenyar directament a l’entrada amb el teu smartphone o tauleta.

Sí. Per tramitar canvis o devolucions, s’hauran de sol·licitar sempre amb un mínim de 48 hores d'antelació respecte a la data de la vista; per a terminis inferiors a 48 hores, s’haurà de presentar un justificant oficial que acrediti que no s’ha pogut fer la visita.  El canvi o devolució serà sempre per a entrades no utilitzades.

El canvi s’haurà de tramitar necessàriament dins del període màxim de 15 dies després de la data en què estava programada la visita al temple i/o a la Casa Museu Gaudí conforme a l'entrada originària. 

 

La sol·licitud de canvi s’haurà de tramitar enviant un correu electrònic a l'adreça customer@ext.sagradafamilia.org. En qualsevol cas, la sol·licitud de canvi estarà condicionada per la disponibilitat d’entrades.

 

Consulta la política de devolucions completa aquí.

Actualment, les entrades es poden comprar aproximadament amb un mes d’antelació.

Les entrades a taquilla només es poden comprar per al mateix dia de la visita. A més, la compra a les taquilles té una penalització per càrrecs de gestió i està subjecta a la disponibilitat del dia. Les visites disponibles a les taquilles són les mateixes que en línia: http://www.sagradafamilia.org/tiquets/. Es recomana la compra en línia.

Organitzar la visita

Horaris provisionals

 • Dissabtes i diumenges de 9 a 15 h.
 • Trenta minuts abans de l’hora de tancament ja no es vendrà cap més entrada.
 • La Direcció podrà modificar els horaris i els dies d’obertura al públic de manera excepcional en cas d'esdeveniments especials a l’interior de la Basílica.

Comprant l’entrada anticipada podràs accedir al temple o a la Casa Museu Gaudí sense esperes.

BASÍLICA I CASA MUSEU GAUDÍ: no disposem de servei de consigna.

BASÍLICA: Tots els espais de la Basílica són accessibles, excepte les torres.

CASA MUSEU GAUDÍ: La Casa Museu Gaudí no està totalment adaptada. Tot i això, les persones amb mobilitat reduïda poden accedir a la planta baixa i al jardí, i se’ls ofereix informació sobre la primera planta.

BASÍLICA: Efectivament, en arribar a la Basílica, les persones discapacitades han de dirigir-se al Centre d’Atenció a Grups, al carrer de la Marina. Caldrà ensenyar la documentació acreditativa de la discapacitat.

CASA MUSEU GAUDÍ: Les persones amb mobilitat reduïda tenen accés prioritari sense fer cua.

BASÍLICA: La Basílica posa a disposició dels usuaris cadires de rodes pròpies. Per sol·licitar-les, cal dirigir-se al Punt d'Atenció a través del telèfon 935 132 060, o de l’adreça de correu electrònic informacio@sagradafamilia.org.

CASA MUSEU GAUDÍ: No disposem de cadires de rodes.

Es permet l’accés amb gos d’assistència per a persones amb discapacitat que ho necessitin.

Condicionants d'accés a la Basílica

Al control d’accés, el visitant serà sotmès a la revisió de bosses, motxilles, equipatges i efectes personals. L’organització té reservat el dret d’admissió.

A més, no es permet l’ús de gorres ni barrets dins la nau o al museu excepte per motius religiosos, de credo o de salut.

Es recomana evitar l’ús de motxilles per agilitzar l'accés.

Com a església catòlica, es requereix vestir decorosament i s’estableixen les limitacions següents:

 • No es permet entrar amb roba transparent.
 • No es permet l’accés amb samarretes de tirants que no cobreixin les espatlles.
 • No es permet entrar amb pantalons i faldilles que no cobreixin, com a mínim, mitja cuixa.
 • No es permet entrar amb roba de bany.
 • No està permesa l’entrada amb indumentària orientada a celebracions de qualsevol mena ni amb ornaments dissenyats per distreure o cridar l’atenció amb finalitats artístiques, religioses, promocionals o de qualsevol altre gènere.

Més informació

Si vols atenció personalitzada, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari  o a través del telèfon d’atenció al visitant: 932 080 414.