Entrades i visites

Consulta les visites disponibles aquí.

Consulta les tarifes de 2020 aquí.

Pots consultar els avantatges actuals aquí.

Al web oficial de la Sagrada Família trobaràs totes les tipologies d’entrades sense comissió ni despeses de gestió. La Sagrada Família no es responsabilitza dels costos afegits de compres realitzades a través de llocs web no oficials.

Pots imprimir la teva entrada o la pots ensenyar directament a l’entrada amb el teu smartphone o tauleta.

Un cop adquirides les entrades, no es faran canvis o anul·lacions llevat que l’usuari no pugui accedir al recinte i/o gaudir dels serveis adquirits per motius que siguin responsabilitat/decisió de l’organització.

En el cas que un servei adquirit no pugui ser proporcionat, es procedirà a realitzar la devolució de l'import proporcional al servei adquirit.

Aquesta normativa s’aplica als compradors particulars i no a intermediaris.

Consulta la política de devolucions completa aquí

Les entrades es poden adquirir amb una antelació de fins a 2 mesos, aproximadament.

Les entrades a taquilla es poden adquirir el mateix dia de la visita prevista. A taquilles no es poden adquirir entrades per a altres dies. Les visites disponibles a taquilles són les mateixes que en la venda online http://www.sagradafamilia.org/tiquets/. Recordem que la venda a taquilles està subjecte a la disponibilitat del dia. El preu a taquilles comporta un recàrrec. Es recomana la compra online.

Un cop al temple, es poden comprar serveis addicionals, però aquests sempre estaran subjectes a la disponibilitat del moment.

Organitzar la visita

BASÍLICA: De novembre a febrer, de 9 a 18 h. Al març, de 9 a 19 h. D’abril a setembre, de 9 a 20 h. A l’octubre, de 9 a 19 h. Els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener, de 9 a 14 h. Els horaris i els dies d’obertura al públic poden ser modificats excepcionalment per la Direcció en cas d’esdeveniments especials a l’interior de la Basílica. Tingues en compte que 30 minuts abans de l’hora de tancament ja no es vendrà cap més entrada.

CASA MUSEU GAUDÍ: D’octubre a març, de 10 a 18 h. D’abril a setembre, de 9 a 20 h. Els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener, de 10 a 14 h. Tingues en compte que 15 minuts abans de l’hora de tancament ja no es vendrà cap més entrada

Comprant l’entrada anticipada podràs accedir al temple o a la Casa Museu Gaudí sense esperes.

BASÍLICA: No disposem de taquilles per deixar maletes. Les úniques taquilles disponibles estan destinades a guardar les motxilles temporalment per a les persones visitants que pugen a les torres amb l'ascensor, ja que per motius de seguretat no es pot pujar amb motxilles; en baixar de l’ascensor, però, han de ser retirades.

CASA MUSEU GAUDÍ: No disposem de armariets ni de servei de consigna. Els cotxets, en cas que hi hagi espai, es poden deixar a l’entrada de la casa, però la Casa Museu Gaudí no se’n fa responsable.

BASÍLICA: Tots els espais de la Basílica són accessibles, excepte les torres.

CASA MUSEU GAUDÍ: La Casa Museu Gaudí no està totalment adaptada. Tot i això, les persones amb mobilitat reduïda poden accedir a la planta baixa i al jardí, i se’ls ofereix informació sobre la primera planta.

BASÍLICA: Efectivament, en arribar a la Basílica, les persones discapacitades han de dirigir-se al Centre d’Atenció a Grups, al carrer de la Marina, o bé al Centre d’Atenció al Visitant del carrer de Sardenya. Caldrà ensenyar la documentació acreditativa de la discapacitat.

CASA MUSEU GAUDÍ: Les persones amb mobilitat reduïda tenen accés prioritari sense fer cua.

BASÍLICA: La Basílica posa a disposició dels usuaris cadires de rodes pròpies. Per sol·licitar-les, cal dirigir-se al Punt d'Atenció a través del telèfon 935 132 060, o de l’adreça de correu electrònic informacio@sagradafamilia.org.

CASA MUSEU GAUDÍ: No disposem de cadires de rodes.

Es permet l’accés amb gos d’assistència per a persones amb discapacitat que ho necessitin.

Condicionants d'accés a la Basílica

Al control d’accés, el visitant serà sotmès a la revisió de bosses, motxilles, equipatges i efectes personals. L’organització té reservat el dret d’admissió.

A més, no es permet l’ús de gorres ni barrets dins la nau o al museu excepte per motius religiosos, de credo o de salut.

Com a església catòlica, es requereix vestir decorosament i s’estableixen les limitacions següents:

  • No es permet entrar amb roba transparent.
  • No es permet l’accés amb samarretes de tirants que no cobreixin les espatlles.
  • No es permet entrar amb pantalons i faldilles que no cobreixin, com a mínim, mitja cuixa.
  • No es permet entrar amb roba de bany.
  • No està permesa l’entrada amb indumentària orientada a celebracions de qualsevol mena ni amb ornaments dissenyats per distreure o cridar l’atenció amb finalitats artístiques, religioses, promocionals o de qualsevol altre gènere.

Més informació

Si vols atenció personalitzada, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari  o a través del telèfon d’atenció al visitant: 932 080 414.