Editor de continguts

angle-left Corals del barri del Raval ofereixen una cantada de Nadales

Aquest dimarts 19 de desembre a les 18.30 h, ha tingut lloc una cantada de nadales davant de la façana del Naixement on es troba el pessebre esculpit en pedra i es poden contemplar els grups escultòrics del Naixement de Jesús, l’Adoració dels pastors i l’Adoració dels Reis d’Orient.

A càrrec de deu corals del barri del Raval, hi han participat un total de més de 280 cantaires de totes les edats. Cada grup coral ha ofert un repertori format per nadales tradicionals catalanes com cançons d’arreu del món que han interpretat en diferents torns.

El primer grup coral en pujar a l’escenari ha sigut Cor Turull  amb Mary did you konw i el popular Fum fum  fum, a continuació KorraVal Evolution han cantat Cançó del timbaler. Després, el Cor de Dones de Xamfrà ha interpretat la cançó de bressol A la Nanita nana i Navidadau una cançó tradicional de Bolívia. Acte seguit, Dona Gospel ha cantat Amazing Grace i Hallellujah de Leonard Cohen i Món Raval Jo tinc una xupa i Al trineu-marxa dels reis.  Després ha sigut el torn de Girasol que ha interpretat  Joia en el món i Allà en un Pessebre i, a continuació, el Cor Drassanes ha ofert un medley nadalenc. Les Flors de Maig i TrencaCors han cantat la cançó popular alemanya Dolça Cançó de la nit de Nadal i El dimoni escuat i el  Cor Kudyapi ha interpretat la cançó tradicional filipina Pasko Na Naman i Gettin in the Mood for Christmas. El últims en pujar a l’escenari han sigut Musicals’ Choir amb la cançó popular ucraïnesa Carol of the bells i Almost Chirstmas. La vetllada ha acabat amb la tradicional Santa nit que han cantat conjuntament totes les corals.

Com a part de la col·laboració conjunta, la Sagrada Família ha ofert als grups corals unes visites guiades a la Basílica per tal de donar a conèixer i viure el temple de primera mà.

La Cantada de Nadales forma part de la programació que ha preparat la Basílica per convidar la ciutadania a viure l’esperit de Nadal. Podeu consultar totes les activitats aquí.