Editor de continguts

angle-left Culminades les torres dels Evangelistes Lluc i Marc

Col·locada la figura del lleó de la torre de sant Marc, queden culminades les dues primeres torres dels Evangelistes, de manera que ja s’han acabat tres de les sis torres centrals. Està previst acabar les torres dels Evangelistes Joan i Mateu l’any 2023, i finalitzar la torre central de Jesús el 2026.

Després de la finalització de la torre de l’Evangelista Lluc el passat 14 de novembre, tots els esforços es van centrar en la col·locació de l’icosaedre i les peces escultòriques de l’Evangelista Marc, en concret: les dues ales, el llibre i l’escultura del tetramorf.

Els treballs es realitzen entre bastides que progressivament es van retirant, tasca que s’allargarà fins al desembre. En aquest moment ja és visible per a tothom el terminal de la torre de l’Evangelista Lluc.
Les dues torres s’il·luminaran per primer cop el dia 16 de desembre, a la sortida del tradicional Concert de Nadal de la Basílica de la Sagrada Família, i s’il·luminaran cada vespre a partir del dissabte 17 de desembre fins al 8 de gener, de 18 a 22 h.