Editor de continguts

angle-left El 8 de desembre s’il·luminaran la torre de la Mare de Déu i l’estel per primera vegada

De l’1 al 8 de desembre, la Sagrada Família ha convidat tot el món a participar digitalment a il·luminar de forma simbòlica la torre de la Mare de Déu.

S’ha fet a través de punts de llum digitals que contribuïen a la il·luminació real de forma progressiva de la torre de la Mare de Déu els dies previs a l’encesa de l’estel.

La il·luminació de la base de la torre es va fer realitat el passat dia 4 de desembre de 18 a 22 h, i del fust o part superior el dia 6 de desembre de 18 a 22 h.

Han participat en aquesta iniciativa 458.927persones de 122 països .

 

LA CERIMÒNIA D’INAUGURACIÓ

El dia 8 de desembre, coincidint amb el dia de la Immaculada Concepció, se celebraran els actes centrals de la inauguració de la torre de la Mare de Déu.

A partir de les 10.30 h tindrà lloc, per primera vegada en la història de la Basílica, un cerimonial de la cultura popular a l’interior i es podrà seguir en directe AQUÍ

L’acte central està previst a partir de les 18 h amb l’eucaristia presidida pel Sr. Cardenal Joan Josep Omella i Omella, Arquebisbe de Barcelona, i la posterior benedicció de la torre de la Mare de Déu.

A les 19.40 h, s’il·luminaran la torre de la Mare de Déu sencera i l’estel, i es podrà seguir en directe a estel.sagradafamilia.org.