Editor de continguts

angle-left El Concert de Nadal omple la Basílica de nadales

Aquest dijous 14 de desembre, la Basílica s’ha omplert de música i esperit nadalenc amb el tradicional Concert de Nadal.

Enguany ha estat a càrrec dels cors de l’Agrupació Cor Madrigal, juntament amb corals infantils d’arreu de Catalunya i cors del barri de la Sagrada Família. Els ha acompanyat l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Pere Lluís Biosca i amb Joan Seguí a l’orgue. Han interpretat una selecció de la Cantata de Sant Nicolau, de Benjamin Britten; la suite Una nit de Nadal, de Rafael Ferrer i Fitó; i El noi de la mare, arranjada per Bernat Vivancos, a més de la peça A Betlem me’n vull anar, una composició d’Antoni Ros-Marbà que s’ha estrenat per a aquest concert. Durant l’actuació, s’ha convidat el públic assistent a participar en la cantada d’algunes d’aquestes nadales tan populars.

El Concert de Nadal forma part de la programació que ha preparat la Basílica per convidar la ciutadania a viure l’esperit de Nadal. Es poden consultar totes les activitats a sagradafamilia.org/nadal.

Per a més informació sobre la celebració de Nadal a la Basílica de la Sagrada Família, podeu consultar el web www.sagradafamilia.org.