Editor de continguts

angle-left El Consell Gaudí estrena un vídeo musical per celebrar la culminació de la torre de la Mare de Déu

El Consell per al Foment i la Difusió de l’Obra de Gaudí (Consell Gaudí), òrgan consultiu del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha estrenat un vídeo musical amb motiu de la finalització de la torre de la Mare de Déu.

 

Un vídeo musical en el qual es mostren les diferents obres de Gaudí de tot Catalunya: la Nau Gaudí de Mataró, la Casa Vicens, la Sagrada Família, els Pavellons de la Finca Güell, el Palau Güell, el Col·legi de les Teresianes, la Torre Bellesguard, el Park Güell, la Porta i Tanca de la Finca Miralles, el Primer Misteri de Glòria del Rosari Monumental de Montserrat, la Casa Batlló, la Pedrera i la cripta de la Colònia Güell. Aquests espais, enregistrats des de terra i des de l’aire, acullen la interpretació de diversos músics d’una peça del Llibre Vermell de Montserrat (s. XIV), «Los set gotxs recomptarem».

 

Els gestors de les diferents obres de Gaudí se sumen així a la inauguració de la torre de la Mare de Déu, una fita història que fa valer el llegat de Gaudí a Catalunya.

Veure el vídeo sencer AQUÍ