Editor de continguts

angle-left El Sr. Esteve Camps, President delegat de la Junta Constructora, rep el Premi Gaudí Gresol en la categoria d’arquitectura

El passat 14 de juliol, es va celebrar l’entrega de guardons de la catorzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència.

 

En aquesta edició es va premiar en la categoria d’arquitectura el Sr. Esteve Camps, President delegat de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família.

Altres dels premiats en aquesta edició han estat personalitats de diferents disciplines com la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salán; el periodista, director i presentador del programa matinal de més audiència a Catalunya, El món a RAC1, Jordi Basté; el director de La Vanguardia, Jordi Juan; el director general de l'Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Josep M. Campistol; l'actriu i productora Silvia Marsó, o l'equip femení de futbol del FC Barcelona, que ha aconseguit recentment el triplet, entre d'altres.

 

Els Premis Gaudí Gresol, de la Fundació Gresol, reprenen així el lliurament dels premis a la Notorietat i l'Excel·lència després de no haver-ho pogut celebrar el 2020 a causa de la pandèmia, i ho fa en companyia de l'entitat El Círcol de Reus.

L’acte presencial s’ha celebrat a l’auditori Antoni Gaudí situat al Tecnoparc-firaReus  respectant totes les mesures sanitàries i de seguretat.

 

El 2019, en la XIII edició dels premis, l’arquitecte Jordi Faulí, arquitecte director de la Sagrada Família, va rebre a Reus el Premi Gaudí Gresol en la mateixa disciplina.