Editor de continguts

angle-left En menys de 5 hores s’esgoten les 37.000 entrades de la iniciativa Hora Barcelona

La reobertura de la Sagrada Família i la voluntat de fer un homenatge a la ciutadania de Barcelona han tingut una ràpida i satisfactòria resposta per part dels barcelonins i barcelonines. En menys de 5 hores s’han esgotat les 37.000 entrades Hora Barcelona que s’havien posat a disposició a través de la web de la Sagrada Família per als mesos de juliol i agost.

Passats uns minuts de les 12 h del migdia, s’ha publicat a la web la iniciativa Hora Barcelona, amb la qual es posava a disposició de tota la ciutadania de Barcelona la possibilitat de visitar la Basílica de la Sagrada Família durant les tardes dels caps de setmana. Les entrades eren exclusivament per a les persones residents a la ciutat, gratuïtes, amb aforament limitat i sense la presència de turistes.

Abans de les 17 h de la tarda, les entrades ja estaven esgotades. En alguns moments, fins i tot, s’han registrat més de 3.000 persones usuàries connectades simultàniament triant dia i hora per visitar el temple.

Les entrades esgotades representen l’inici de l’Hora Barcelona per als mesos de juliol i agost. Està previst que a partir del dilluns 3 d’agost la ciutadania de Barcelona tingui una nova oportunitat per reservar entrada i visitar el temple durant els caps de setmana del mes de setembre. Cada mes s’aniran oferint als barcelonins i barcelonines les corresponents entrades per als caps de setmana del mes següent, fins a completar l’aforament del mes de desembre.