Editor de continguts

angle-left Entrega de premis de la 19a Mostra de Cinema Espiritual a la Basílica de la Sagrada Família

En el marc de la 19a Mostra de Cinema Espiritual, s’ha dut a terme a la Basílica de la Sagrada Família l’acte d’entrega del 5è Premi de Cinema Espiritual i el premi del 1r Concurs de Treballs Audiovisuals sobre l’Espiritualitat i el Fet Religiós.

El  director general d’Afers Religiosos Carles Armengol, va lliurar el Premi de Cinema Espiritual que s’ha concedit a Imanol Uribe per la seva aportació a la construcció de la pau en temps difícils, amb les seves pel·lícules sobre el conflicte basc. El guardó és una reproducció de l’estel de la façana del Naixement del temple de la Sagrada Família.

D'altra banda, Maria Lorente ha guanyat el 1r Concurs de Treballs Audiovisuals sobre l'Espiritualitat i el Fet Religiós pel seu curtmetratge Helix Aspersa fet a l’escola de cinema Bande à Part. El premi correspon a la tortuga de la base de la columna de Maria de la façana del Naixement de la Basílica de la Sagrada Família.

La Mostra de Cinema Espiritual, nascuda el 2004, és una iniciativa organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya, que enguany s’ha celebrat del 15 al 30 de novembre. Un certamen cinematogràfic anual que té com a objectiu reivindicar l'espiritualitat a través del cinema.