Editor de continguts

angle-left Entrega dels premis Gaudí a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior a la Basílica

El dia 16 de juny a les 18 h va tenir lloc a la Sagrada Família l’acte de lliurament dels premis Gaudí a treballs de recerca de batxillerat i a projectes de cicles formatius de grau superior.

Els premis estan organitzats per l’Ateneu Universitari Sant Pacià i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), amb la col·laboració de l’editorial Castellnou Edicions, i enguany s’ha celebrat la seva primera edició.

El 1r premi ha estat per a Arturo Cabellos, de l’escola Maristes Valldemia de Mataró, amb un treball titulat «Carmelites i caputxines a Mataró». El 2n premi s’ha atorgat al treball titulat «Sant Ignasi, el pelegrí que crida a la festa», elaborat per Daniel Gubianas de l’INS Pius Font i Quer de Manresa. Per últim, el 3r premi s’ha entregat a Bel Solà, alumna de l’INS Ernest Lluch de Barcelona, pel seu treball «L’acompanyament espiritual als centres penitenciaris catalans».