Editor de continguts

angle-left Es donen a conèixer les 15.000 persones guanyadores del sorteig d’entrades per a les Jornades de Portes Obertes

La Sagrada Família anuncia les 15.000 persones guanyadores del sorteig d’entrades per assistir a les Jornades de Portes Obertes de la Sagrada Família que tindran lloc els propers dies 23 i 24 de setembre entre les 16 i 20 h i el dia 25 de setembre entre les 10.30 i les 14.30 h.

Les persones afortunades han estat seleccionades per sorteig entre les 52.991 inscrites entre el dia 12 de setembre a les 10 h i el 19 de setembre a les 10 h.

En aquesta cita anual que tindrà lloc per les festes de la Mercè, la festa major de Barcelona, com a novetat d’obra, la Sagrada Família mostrarà in situ les escultures del tetramorf que culminaran les torres dels Evangelistes Lluc i Marc, dues de les quatre torres dels Evangelistes que envoltaran la torre de Jesucrist.

Les entrades permeten accedir al temple de forma gratuïta i veure a través d’una peça audiovisual el procés constructiu d’aquestes dues torres.

Totes les persones guanyadores rebran entre els dies 20 i 21 de setembre un correu electrònic amb les entrades.