Editor de continguts

angle-left Ja tenim les persones guanyadores de les entrades gratuïtes amb motiu de les Portes Obertes

Ja hi ha les persones guanyadores per a les 30.000 entrades que la Sagrada Família posa a disposició de la ciutadania amb motiu de les Portes Obertes. El sorteig s’ha celebrat aquest matí entre els 36.160 inscrits en aquesta convocatòria. Les persones guanyadores rebran entre demà i demà passat un correu electrònic amb quatre entrades no nominals. Aquestes es podran donar o regalar, però la seva venda queda totalment prohibida.

Les jornades de Portes Obertes se celebraran els dies 20, 21 i 23 de setembre. Els guanyadors i guanyadores de les entrades podran conèixer de primera mà l’evolució de les obres en els darrers mesos i descobrir les fites més importants del futur. Enguany, de fet, podran veure com seran els terminals de les torres dels Evangelistes. Aquests cimboris centrals, actualment en construcció, s’enfilaran fins als 135 metres d’alçària i estaran rematats per unes escultures dels símbols amb què tradicionalment s’han representat Marc, Mateu, Joan i Lluc: un lleó, un àngel, una àguila i un bou.

Les escultures seran obra de Xavier Medina Campeny i està previst que es col·loquin l’any 2021. Remataran, així, aquestes quatre torres centrals. Això no obstant, durant les Portes Obertes, els guanyadors i guanyadores de les entrades ja podran veure com seran aquests terminals i les escultures que simbolitzaran els Evangelistes a escala 1:5, així com conèixer els detalls arquitectònics de la seva realització i la seva simbologia. 

Així mateix, el recorregut per l’interior del temple comptarà amb un audiovisual sobre els terminals dels Evangelistes.

Llistat de guanyadors i guanyadores: https://pr.easypromosapp.com/prizes/843040