Editor de continguts

angle-left L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia

La Sagrada Família ha participat de nou en la Setmana de la Bíblia, que enguany ha arribat a la seva quarta edició. En aquesta ocasió, el temple va acollir una meditació biblicoteològica sobre l’interior de la nau, que va estar conduïda pel Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, i que va comptar amb intervals d’orgue a càrrec de Juan de la Rubia. L’acte va tenir lloc ahir.

La meditació portava per nom «La Basílica de la Sagrada Família. La nova Jerusalem» i se suma a les que en anys anteriors s’han fet sobre la sagristia, la façana del Naixement i la façana de la Passió. L’acte va estar presidit per Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona, i durant el seu transcurs es van alternar els parlaments amb imatges de detalls de la nau.

Enguany, la Setmana de la Bíblia es va iniciar el 26 de gener, Diumenge de la Paraula, i culminarà l’1 de febrer, amb una visita guiada a la cripta de la Colònia Güell, també obra de Gaudí. Compta amb el patrocini de la Conferència Episcopal Tarraconense i està promoguda per l’Abadia de Montserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l’Editorial Claret i Ràdio Estel-Catalunya Cristiana.