Editor de continguts

angle-left S’ordenen, en una cerimònia a la Basílica, cinc nous preveres de l’Arxidiòcesi de Barcelona
El Cardenal Joan Josep Omella i Omella als nous sacerdots: «Sigueu experts en Déu, no tant pel que heu estudiat quan pel que heu experimentat de la vida»

Jordi Avilés Zapater, Jordi Domènech Llauradó, Vicenç Martí Fraga, Joan Mundet Tarragó i Diego Pino són els cinc nous mossens de l’Arxidiòcesi de Barcelona.

Després de set anys de preparació per a aquest nou ministeri, els cinc nous sacerdots van ser ordenats pel Cardenal Joan Josep Omella i Omella, en una cerimònia celebrada a la Basílica de la Sagrada Família. La majestuositat del temple va fer honor a la importància de la cerimònia, que va comptar amb l’assistència i participació de nombrosos familiars i amics dels cinc ordenats.

Durant la seva homilia, l’Arquebisbe de Barcelona es va dirigir als nous ordenats tot assegurant que «el prevere és Crist Pastor enmig de la comunitat que serveix» i els va fer la petició següent: «Sigueu experts en Déu, no tant pel que heu estudiat quan pel que heu experimentat de la vida».

Per això, va recordar Sant Joan d’Àvila i Sant Joan Maria Vianney, patrons del clergat, que «no van exercir la pastoral amb poc entusiasme i profunditat» sinó que es van sentir «cridats a la santedat».