Editor de continguts

angle-left La culminació de la torre de la Mare de Déu impulsa una col·laboració entre la Sagrada Família i la Catedral de Barcelona

El dia 28 d’octubre, la Sagrada Família i la Catedral de Barcelona han celebrat l’acte oficial en què inicien una etapa de cooperació per fomentar el patrimoni religiós i cultural a Barcelona.

 

La signatura s’ha formalitzat per part de Mn. Josep Ramon Pérez, degà-president del Capítol de la Catedral de Barcelona, i el Sr. Esteve Camps, President delegat de la Sagrada Família. També ha comptat amb la presència del Sr. Cardenal Joan Josep Omella i Omella; del Mn. Santiago Bueno, canonge de la Catedral de Barcelona; del Sr. Xavier Martínez, director general de la Sagrada Família, i del Sr. Jordi Faulí, arquitecte director de la Sagrada Família.

 

La col·laboració sorgeix amb motiu de la finalització de la torre de la Mare de Déu amb la voluntat de reivindicar el patrimoni religiós de la ciutat de Barcelona per part de dues de les principals institucions que el representen.